RĂSTURNARE DE SITUAȚIE! Omul străzii pentru care s-au donat 400.000 de dolari spune că nu a primit banii de la cuplul care i-a strâns pe GoFundMe

O poveste fericită despre un cuplu care a strâns bani pentru un om care trăia pe străzi a luat o turnură urâtă după ce bărbatul îi acuză pe cei ce doi că au păstrat cea mai mare parte a fondurilor pentru ei.

Cazul bărbatului fără adăpost a impresionat sute de mii de oameni la sfârșitul anului trecut, care au donat peste 400.000 de dolari pentru a-i da o doua șansă la viață.

Kate McClure, alături de prietenul ei, Mark D'Amico, au decis atunci să creeze o pagina de GoFundMe unde relatează povestea lui Johnny Bobbitt. Fata fusese impresionată după ce omul străzii o ajutase când aceasta a rămas fără combustibil pe o autostradă din SUA, oferindu-i singurii săi bani, 20 de dolari.

Oamenii au fost impresionați de gestul bărbatului și astfel veteranul militar fără adăpost, în vârstă de 34 de ani, a reușit să-și cumpere o casă și a primit și o mașină de la cuplu.

Problema este că acum bărbatul a rămas iar fără bani și locuiește din nou pe străzi. El îi acuză pe cei doi că nu i-au dat toți banii care i se cuvin, ci doar 100.000 de dolari, scrie Time.

Cuplul a declarat că țin restul de 300.000 de dolari pentru ca Bobbitt să nu îi cheltuiască iresponsabil, deși inițial au spus că îl vor pune în contact cu un consultat financiar.

"N-o să-i dăm niciodată toți banii. Mai bine îi ard în fața lui", a spus D'Amico, pentru presa locală.

Bobbitt a spus că cei doi au fost în vacanță la Marele Canion, în Florida și la Las Vegas și și-au cumpărat un autoturism nou. Cuplul s-a apărat spunând că totul a fost pe cheltuiala lor însă.

GoFundMe a transmis că va investiga situația și se va asigura ca fondurile strânse să ajungă în persoana pentru care au fost strânse.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu