Răsturnare de situație în cazul fotomodelului răpit vara trecută la Milano

Tânăra răpită vara trecută în Milano ar fi înscenat totul pentru a atrage publicitate. Mai multe anomalii ale cazului l-au convins pe un avocat al unui bărbat implicat în caz, scrie digi24.ro.

Răpirea modelului britanic Chloe Ayling a fost înscenare pentru ca fata să atragă publicitate, a declarat avocatul care îl apără un bărbat acuzat de răpirea fetei.

Tânăra se află acum în centrul unui scandal după ce în urmă cu aproximativ două luni ea ar fi fost răpită, la Milano, după ce fusese chemată pentru o ședință foto falsă.

Atunci când a mers la adresa unde trebuia să fie studioul foto, Ayling a fost atacată, drogată, băgată în portbagajul unei maşini şi dusă într-un sat de lângă Torino, unde a fost ţinută ostatică de Lukasz Pawel Herba, originar din Polonia.

Apoi, Herba l-a contactat pe agentul lui Ayling, căruia i-a cerut să plătească 300.000 de dolari, pentru ca tânăra să nu fie vândută ca sclavă sexuală. Agentul a alertat poliţia.

Herba şi-a eliberat victima pe 17 iulie şi a însoţit-o la Consulatul britanic de la Milano, unde a fost arestat. Fotomodelul spune că răpitorul său a decis să o elibereze după ce a aflat că are un copil.

Lukasz Herba este acum în arest preventiv după din data de 17 iulie, după ce a însoțit-o pe tânără la Consulatul britanic de la Milano. El a declarat că nu știe că a luat parte în nicio infracțiune.

Fratele său, Michal Herba, a fost arestat de asemena, deoarece este suspect de complicitate la răpirea tinerei.

Avocatul lui Lukasz a declarat recent că „este un mare risc ca totul cazul să fie o simulare”.

Mai mulți localnici din satul în care Chloe susține că a fost ținută captivă spun că tânăra a ieșit într-un bar cu bărbatul reținut și că au mers inclusiv la cumpărături de pantofi pentru fată. Cei ar fi fost chiar să ia micul dejun împreuna în oraș înainte să mearga la Consulat.

Mai mult, avocatul ei a confirmat aceste lucruri, însă susține că tânăra în vârstă de 20 de ani a sperat că va fi eliberată dacă îi face pe plac celui care o ținea captivă.

Avocatul care o reprezintă pe Chloe în Italia, Francesco Pesce, a declarat că este convins că tânăra spune adevărul și a respins orice acuzații conform cărora tânăra și-ar fi pus la cale răpirea.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu