RĂSTURNARE DE SITUAŢIE în cazul celor trei copii arşi de vii în incendiul de la Glodeni. Ce a arătat expertiza

Embed:

Părinții celor trei copii care au ars ieri de vii în locuința acestora din satul Danu, Glodeni, sunt cercetați penal pentru omor din imprudență. Aceştia nu au întreprins măsuri pentru a-şi salva copiii.

Iar expertiza a stabilit că cei doi erau în stare de ebrietate în momentul tragediei. Poliţiştii l-au reţinut pe tatăl minorilor pentru 72 de ore.

Potrivit lor, bărbatul a fost anterior condamnat pentru omor. El şi-a ucis cumnatul, l-a îngropat în subsolul locuinţei şi a trăit cu mortul în casă timp de şase luni.

CITEŞTE ŞI: CA-N INFERN! Imagini din casa în care au ars de vii trei copilaşi din satul Danu, raionul Glodeni. DETALII CUTREMURĂTOARE

Mama copiilor a fost plasată într-un centru de reabilitare psihologică şi se află acum sub supravegherea specialiștilor.

Femeia a povestit că a pornit aragazul, s-a culcat lângă mezinul familiei şi a adormit.

Cum s-a întâmplat totul urmează să stabilească ancheta. Între timp, pompierii examinează patru versiuni privind cauza producerii incendiului: încălcarea regulilor la exploatarea aragazului, a sobei de încălzit, incendiere intenționată și scurtcircuit.

Concluzia va fi anunţată în cel mult 10 zile.

Incendiul în care au murit copiii de şapte şi patru ani, dar şi un bebeluş de numai o lună şi jumătate s-a produs în noaptea de marți spre miercuri.

Minorii au ars de vii, iar mama şi tatăl au scăpat nevătămaţi.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu