Răsturnare de situație în cazul avionului dispărut. Ce spune poliția

Polițiștii care caută avionul dispărut de pe radare, în care se afla fotbalistul Emiliano Sala, iau în calcul o nouă ipoteză, conform căreia fotbalistul și pilotul s-ar fi salvat cu ajutorul unei bărci de la bordul aeronavei.

Căutările avionului au fost reluate, după ce aeronava care decolase din Nantes a dispărut deasupra Canalului Mânecii. Poliţia din Guernsey a anunțat că ia în calcul patru ipoteze posibile legate de soarta avionului, inclusiv aceea că aeronava ar fi amerizat, iar fotbalistul și pilotul s-ar fi salvat cu ajutorul unei bărci.

Celelalte ipoteze includ ca avionul să fi aterizat în altă parte, iar pilotul să nu fi reușit să contacteze încă pe nimeni, avionul să fi amerizat, iar Emiliano Sala și pilotul să fi fost salvați de o navă care trecea prin zonă sau ca avionul să se fi dezintegrat la contactul cu apa.

CITEȘTE ȘI: Ți se ridică părul pe tine! Ultimul mesaj al lui Emiliano Sala, dispărut la bordul unui avion 

"Zona de căutări este prioritizată în funcție de ipoteza bărcii de salvare", a precizat poliția, dând astfel speranțe că fotbalistul și pilotul să fie încă în viață.

Anterior, poliția avertizase că șansele de supraviețuire în asemenea cazuri sunt minime, dacă avionul a amerizat.

Înainte ca aeronava să dispară de pe radare, Emiliano Sala le-a trimis prietenilor un mesaj audio tulburător pe WhatsApp, în care le spunea că este ceva în neregulă cu avionul.

"Sunt într-un avion care pare că e pe cale să se dezintegreze", a spus el, adăugând că se teme pentru viața lui.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu