Răsturnare de situaţie în ancheta ororilor de la Caracal. Alexandra şi Luiza ar putea fi în viaţă

Alexandra şi Luiza ar putea fi în viaţă! Până la finalizarea testelor ADN, nu există indicii care să demonstreze că ar fi fost ucise, spune şeful DIICOT. Anunţul a pornit haosul în Caracal.

Zeci de poliţişti şi jandarmi au descins în curţile oamenilor din Caracal în căutarea victimelor. Au verificat chiar şi pontul unei aşa-zise clarvăzătoare. Toate pistele s-au dovedit false. Răspunsurile sunt ascunse în mintea răpitorului, adus la penitenciarul Jilava, pentru a fi testat de psihiatri, scrie observator.tv.

"La acest moment, nu sunt neglijate niciuna din versiunile de anchetă. Încă din datele de 15 aprilie, mă refer la prima victimă, de cea de 18 ani şi, respectiv, din 25 iulie 2019, cele două victime au fost introduse în aplicaţia de dispăruţi a Poliţiei Române, respectiv în sistemul informatic Schengen, şi sunt date în urmărire atât la nivel naţional, cât şi internaţional", a menţionat șeful DIICOT.

59 de poliţişti, 30 de pompieri şi 20 de jandarmi au participat la misiuni. Ancheta trebuie să stabilească dacă victimele sunt sau nu în viaţă şi dacă Gheorghe Dincă a acţionat singur. Individul a fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava. Pentru prima dată, o echipă de specialişti va intra în mintea lui pentru a afla dacă a acţionat cu discernământ sau nu. Ar putea rămâne aici o săptămână, pentru expertiza psihiatrică. 

În plină anchetă pentru omor calificat, o ţară întreagă îşi pune o întrebare: Mai sunt Alexandra şi Luiza în viaţă?

Citeşte şi: Noi DETALII ies la iveală. UCIGAŞUL din Caracal ar fi făcut parte dintr-o grupare de proxeneți, care trafica tinere în Italia

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu