Răspunsul transportatorilor la iniţiativa lui Ceban de a rezilia contractele cu administratorii rutelor: Protestele vor continua

Embed:

Şoferii de maxi-taxi spun că vor continua protestul şi că nu se tem de rezilierea contractelor cu Primăria şi nici de dosare penale. Acesta este răspunsul lor la anunţul făcut astăzi de edilul Capitalei, Ion Ceban, care i-a acuzat pe transportatori că nu-şi respectă angajamentele.

Invitat la emisiunea Publika Report, preşedintele Consiliului Asociaţiei Patronale a Operatorilor de Transport Auto, Oleg Alexa, a declarat că primarul îi persecută.

Oleg Alexa: Noi avem dreptul la protest şi noi vom protesta ori de câte ori va fi necesar şi drepturile noastre vor fi încălcate.
Prezentator: Deci protestele vor continua? Nu vă opriţi?
Oleg Alexa: Vor continua!

Totodată, primarul Ion Ceban a declarat că ar putea fi modificat programul de activitate al instituţiilor municipale, inclusiv al şcolilor şi grădiniţelor.

În context, Oleg Alexa îi recomandă primarului să subvenționeze transportarea gratuită a elevilor şi pensionarilor cu microbuzul, din contul sumelor alocate Parcului Urban de Autobuze şi Regiei Transport Electric Chişinău.

"Bani în buget sunt, pentru că reţelele de transport electric şi parcul urban de autobuze astăzi încasează sume umflate, nejustificate prin calcule. Dacă din acele 361 de milioane, vreo 180 le taie şi 70 ne dă nouă, noi lucrăm cu 3 lei, iar dacă nu 70 ne dă, dar 100 de milioane, noi pensionarii şi şcolarii îi ducem gratis!", a afirmat şeful Asociaţiei Patronale a Operatorilor de Transport, Oleg Alexa.

CITEŞTE ŞI: Ceban propune rezilierea contractelor cu administratorii rutelor care nu au ieşit pe linie

 
loading...

Lasă un comentariu