Răspunsul Maiei Sandu la "torpedele" lui Igor Dodon

Embed:

 Maia Sandu susține că premierul este cel care decide soarta Guvernului, iar părerile și "torpedele" lui Igor Dodon nu au nici o valoare. Sandu a declarat într-o conferință de presă că Dodon nu poate influența structura Cabinetului de miniștri.

"Priministrul este cel care decide cine rămâne în funcție și cine nu. Pentru moment toți rămân în funcție. Igor Dodon poate să se dea cu părerea, așa cum poate să se dea cu părerea orice cetățean. Deciziile despre componența guvernului le ia prim-ministru. Nu discutăm despre schimbarea componenței. Există un program de guvernare care a fost aprobat de inclusiv de deputații socialiști, se poate de discutat despre progrese în raport în Parlament, pentru că Guvernul a fost aprobat în Parlament", a declarat Maia Sandu.

PUBLIKA.MD amintește că recent preşedintele ţării, Igor Dodon, a declarat în cadrul unei emisiuni că Guvernul Sandu nu a îndeplinit toate aşteptările cetăţenilor, iar miniştrii nu îşi fac bine treaba şi ar trebui să fie înlocuiţi. "Eu pot să-i critic aşa că ei nu se mai ridică de jos. Le dau vreo două torpede aşa cum ştiu eu şi se termină lucrul foarte repede.", a spus Dodon. 

CITEȘTE ȘI: Dodon despre Guvernul Sandu: Le dau vreo două torpede aşa cum ştiu eu şi se termină lucrul foarte repede

Lasă un comentariu