RĂSPUNSUL lui Dodon dacă se teme de Sandu, după ce un sondaj arată că liderul PAS l-a devansat în topul încrederii cetăţenilor

Embed:

Eu nu cred în sondaje, dar iau în calcul dinamica care este inclusă în aceste studii. Este răspunsul şeful statului, Igor Dodon, la întrebarea dacă se teme de un eventual contracandidat la alegerile prezidenţiale, în contextul în care un sondaj făcut recent arată că popularitatea lui Dodon este în scădere, iar Maia Sandu îl egalează.

"Sondaje sunt în fiecare săptămână, lună. Eu nu cred în sondaje, dar iau în calcul dinamica care este inclusă în aceste sondaje. Dacă o să urmăriţi dinamica din noiembrie până în ianaurie, o să vedeţi că este o dinamică pozitivă pentru Preşedinţie şi pentru şeful statului", a punctat Igor Dodon.

Totodată, preşedintele ţării a ţinut să menţioneze că nu suntem încă în campanie electorală: "Campania electorală o să înceapă în septembrie-octombrie. Oponenţii mei se grăbesc, ei se tem că nu o să reuşească, să nu se grăbească".

PUBLIKA.MD aminteşte că cel mai recent sondaj realizat de Institutul Republican Internațional (IRI) arată că Maia Sandu a crescut considerabil în sondaje atât la nivel naţional, cât şi în Chişinău. Astfel, în ţară liderul PAS a ajuns să se bucure de popularitate la acelaşi nivel ca şi preşedintele Igor Dodon, iar în Capitală aceasta l-a devansat considerabil.

Potrivit sondajului, la nivel naţional Maia Sandu şi Igor Dodon se bucură de popularitatea a 24 la sută din cetăţeni. În Chişinău însă, pentru liderul PAS şi-au dat votul 32% din respondenţi, iar pentru şeful statului, doar 19%.
 

 

 

loading...

Lasă un comentariu