Răspunsul controversat al Madonnei pentru un fan care a dat-o în judecată pentru că a întârziat la concert

Un admirator al vedetei pop Madonna a dat-o în judecată pe artistă şi compania Live Nation pentru a fi amânat cu două ore un concert al său din cadrul turneului ei "Madame X", lucru la care ea a răspuns: "O regină nu ajunge niciodată târziu", relatează digi24.ro.

Potrivit unui videoclip postat pe contul său de Twitter, Madonna a răspuns astfel după concertul ei de sâmbătă din Las Vegas, potrivit Agerpres.

Interpreta hitului 'Material Girl', aşezată pe pian şi balasându-şi picioarele tonifiate, le-a declarat admiratorilor că trebuie "să înţeleagă" că "o regină nu ajunge niciodată târziu", ceea ce mass-media au interpretat drept un răspuns la denunţul în tribunal prezentat de un fan al său în comitatul Miami-Dade.

Cel care a depus plângerea este Nate Hollander, care în august a cumpărat bilete pentru a merge la concertul Madonnei din 17 decembrie la sala Fillmore din Miami Beach.

Ora de începere a concertului era 20:30 când a cumpărat el biletele, însă în octombrie a fost schimbată la 22:30 de organizatorii, care - potrivit plângerii depuse - nu au oferit deocamdată posibilitatea de a restitui banii celor care nu sunt dispuşi să stea atât de târziu noaptea la Miami.

Plângerea a fost prezentată, potrivit CNN, săptămâna trecută la un tribunal din Miami Dade.

Hollander subliniază că a încercat să vândă biletele, fără să piardă din bani, dar i-a fost "'imposibil", deoarece preţurile au scăzut odată cu amânarea cu două ore a începerii concertului.

Bărbatul susţine că a plătit 1.024,95 de dolari pentru două bilete pentru unul dintre cele şapte concerte ale turneului 'Madame X', programate la Fillmore Miami Beach At Jackie Gleason Theater, între 14 şi 22 decembrie.

Toate concertele din Miami Beach încep la orele 22:30, potrivit site-ului turneului 'Madame X'.
loading...

Lasă un comentariu