Răspunsul acţionarului majoritar al "Avia-Invest", Andrei Goncharenko, pentru Renato Usatîi

Acţionarul majoritar al concesionarului Aeroportului Internaţional Chişinău a reacţionat la declaraţiile lui Renato Usatîii, potrivit cărora îşi va retrage investiţiile de la Aeroportul Internaţional Chişinău.

"În decembrie 2019, am primit o ofertă de a deveni acționar la concesionarul Aeroportului Internațional Chișinău, pe care am acceptat-o pentru a asigura funcționarea și dezvoltarea cu succes a acestui activ important pentru Republica Moldova.

Cu toate acestea, în lumina planurilor autorităților de a crea o campanie la nivel național „Aeroporturile Moldovei”, aceste intenții și-au pierdut relevanța.

Până la finalizarea vânzării acțiunilor, toate obligațiile existente către autoritățile și oamenii din Republica Moldova vor fi îndeplinite.

"Sunt dispus să investesc și în alte proiecte de perspectivă în Moldova", se arată în declaraţia lui Andrei Goncharenko, acţionarul majoritar al concesionarului Aeroportului Internaţional Chişinău. 

În acelaşi timp, Goncharenko a calificat drept calomnioase declaraţiile lui Renato Usatîi precum că Igor Dodon i-ar fi propus mită în schimbul muşamalizării cazului.  

"În seara zilei de 18 februarie curent, Renato Usatii a făcut declarații calomnioase referitor la Aeroportul Chișinău. Inclusiv m-a insultat personal. Cer autorităților moldovenești să ia măsurile necesare în privința acțiunilor infracționale ale lui Renato Usatîi, care mi-au afectat reputația", a declarat Andrei Goncharenko.

 

 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu