RĂSFĂŢ PENTRU COPII DE 1 IUNIE. Agenţiile de turism dispun de oferte de Ziua Copiilor

Embed:

În această perioadă, moldovenii apelează la agenţiile de turism nu doar pentru a merge la mare sau la munte, dar şi pentru a le face o surpriză copiilor lor.

De exemplu, de 1 iunie, de Ziua Copiilor, unii părinţi sunt gata să dea şi câte o mie de euro, doar pentru a le oferi copiilor o vacanţă de neuitat în vestitele parcuri de distracţii din Europa, inclusiv la Disneyland.

Familiile care au vizitat vestitul parc spun că vor reveni cu siguranţă.

"O zi ca să mergi la DisneyLand este prea puţin şi destul de dificil de cumpărat bilet în aceeaşi zi. Toţi au fost rămas încântaţi le-a plăcut şi cu siguranţă o să mai revină", a spus Iulia Fetescu, turist. 

"Şi la momentul de faţă rămâne una din cele mai mari dorinţe a copiilor să ajungă la DisneyLand. În linii generale ar începe de la o mie, o mie o sută de euro, pentru trei nopţi cazare, pentru doi adulţi şi un copil până la 12 ani", a spus ARTIOM NEAGA, manager agenţie de turism.

O destinaţie mai ieftină, dar care oferă distracţii cel puţin la fel de tari ca la DisneyLand, este Parcul Port Aventura din Spania.

"O cazare la un hotel de la Port Aventura începe de la 450 euro şi include şi biletul de intrare la Port Aventura", a spus Mariana Grajdeanu, manager agenţie de turism. 

Iar o vacanţă de trei zile la un parc safari din Germania costă 600 de euro.

"Cazarea are lor într-o căsuţă din lemn, stuf şi prin jur se pot întâlni zebre, bivoli şi tot aşa mai departe ceea ce este foarte interesant", a spus ARTIOM NEAGA, manager agenţie de turism. 

Ofertele de 1 iunie vor mai fi valabile doar trei săptămâni, după care preţurile pentru aceste destinaţii vor creşte.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu