RAPTORS, PREMIERE FASTUOASĂ. Membrii echipei au primit inelele de campioni NBA

Jucătorii şi membrii staff-ului tehnic al echipei Toronto Raptors au primit distincțiile de campioni ai ligii profesioniste nord-americane de baschet. Componenții primei grupări canadiene care a cucerit titlul în NBA au primit cele mai mari inele de campioni de până acum.

Obiectele în cauză sunt dotate cu un diamant de 1,25 de carate şi alte 74 de diamante mai mici, care simbolizează cele 74 de victorii obţinute de Raptors în stagiunea precedentă. În plus, fiecare inel este personalizat.

La sfârşitul ceremoniei, Raptors au dezvelit un banner dedicat supremei performanțe a francizei.

Campioana en titre, Toronto Raptors, a și deschis, astă-noapte, noua stagiune din NBA cu un meci în care au primit vizita grupării New Orleans Pelicans. Partida a fost una foarte disputată și a necesitat timp suplimentar pentru desemnarea câștigătoarei. Gazdele s-au impus în overtime cu scorul de 130-122, iar vedetele serii au fost Pascal Siakam şi Fred VanVleet, care au acumulat câte 34 de puncte fiecare.

În cel de-al doilea meci al noușlui campionat, Los Angeles Clippers a obținut victoria în derby-ul orașului californian cu concitadina Los Angeles Lakers, scor 112-102. Kawhi Leonard, care a jucat anul trecut tocmai la Toronto Raptors, a debutat excelent la Clippers, el marcând 30 de puncte.

În același meci, Anthony Davis a debutat pentru Lakers cu un impresionant ”double-double”: 25 de puncte şi 10 recuperări.

Lasă un comentariu