Rapperul melodiei "Nothin on You" strânge bani ca să demonstreze că Pământul e plat

Anul trecut, rapperul B.o.B. și-a exprimat părerea că Pământul e plat pe o rețea de socializare, iar recent acesta a început chiar să strângă bani pentru a demonstra acest lucru, notează, scrie Digi24.ro.

Cântărețul melodiei "Nothin on You" a inițiat o pagina GoFundMe ca să strângă bani pentru a găsi curba Pământului și pentru a vedea dacă planeta noastră este cu adevărat rotundă  (nu un disc plat care plutește în Spațiu).

Curbura Pământului face subiectul unei dispute, după ce mai multe persoane, necalificate în domeniu, au afirmat public că această curbură nu este vizibilă de locuitorii planetei.

Planul rapperului este să "lanseze mai mulți sateliți în Spațiu" pentru a observa și a demonstra, ceea ce secole întregi de știință și tehnologie au confirmat deja. El are nevoie de investiții de 200.000 de dolari (și aprobarea lansării sateliților, desigur). Până acum B.o.B a strâns 255 de dolari.

Pagina de socializare denumită Flat Earth Society a strâns până acum peste 100.000 de urmăritori.

Important de notat, este însă că dacă rapperul dorește ca sateliții lansați de el să "orbiteze" Pământul , singur își contrazice teoria, întrucât ceva plat nu poate fi orbitat.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu