Rapperul Kanye West anunță că și-a schimbat numele

Rapperul Kanye West va răspunde de-acum numelui "Ye", însă, pe plan politic, susţinerea sa a lui Donald Trump, extrem de rară în rândul personalităţilor afroamericane, rămâne nezdruncinată, relatează AFP, citat de News.ro. 

”Eu sunt Ye”, a anunţat pe Twitter ”individul cunoscut oficial drept Kanye West".

"Ye" a fost mult timp porecla lui West, la fel ca "Yeezy". "Ye" este, în plus, titlul ultimului său album.

West, sau mai degrabă Ye, a anunţat această schimbare a numelui cu puţin înainte de apariţia sa la emisiunea "Saturday Night Live", la NBC, unde a cântat deghizat într-o sticlă de apă împreună cu rapperul Lil Pump, uimindu-şi fanii pe reţele de socializare, îngrijoraţi de nivelul creativităţii campionului lor, scrie Digi24.ro.

Kanye West şi-a încheiat spectacolul cu o piesă foarte oprtun intitulată ”Ye”, purtând o şapcă cu sloganul campaniei prezidenţiale a lui Donald Trump - "Make America Great Again".

Rapperul a făcut comentarii politice după spectacol, difuzat pe Instagram.”Foarte adesea, stând de vorbă cu  un alb, ei îmi spun: «Cum poţi să-l iubeşti pe Trump? Este rasist». Ei, bine, dacă rasismul mi-ar ridica o problemă, aş fi plecat de mult din America”.

Kanye West şi-a surprins fanii devenind una dintre foarte rarele persoanlităţii afroamericane care-l susţin pe Trump.

Rapperul a acuzat totodată Partidul Democrat că vrea să facă oamenii dependenţi de ajutoare sociale şi şi-a eiterat interesul faţă de o candidatură în alegerile prezidenţiale din 2020.

Kanye West a promis recent un nou album, ”Yahndi", prevăzut sâmbătă. Însă volumul se lasă aşteptat.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu