Rapperul american Kanye West este cercetat penal

Embed:

Diva americană Kim Kardashian trece prin momente extrem de grele. Iubitul său, rapperul Kanye West, este este cercetat penal pentru agresiune. Asta după ce, la începutul acestei săptămâni, a lovit un adolescent cu pumnul în faţă, pe motiv că i-ar fi adresat cuvinte injurioase logodnicei sale. 

Potrivit site-ului tmz.com, adolescentul, în vârstă de 18 ani, i-a deschis uşa vedetei Kim Kardashian, în timpul unei vizite a acesteia la un centru medical din Beverly Hills, Los Angeles, şi a insultat paparazii strânşi la intrare, numindu-i "negri". Atunci când diva americană i-a spus tânărului că nu ar trebui să folosească acest cuvânt pentru a insulta alte persoane, acesta i-a adresat, de asemenea, cuvinte injurioase. 

În urma acestui incident, Kim Kardashian a ieşit din clădire şi l-a sunat pe Kanye West, care a venit într-un suflet pentru a-şi linişti iubita. De aici până a-i aplica tânărului o un pumn în faţă nu a fost decât un pas. Acum rapperul va trebui să răspundă la întrebările oamenilor legii.

Cântăreţul a mai fost acuzat de agresiune, în iulie 2013, după ce a lovit un fotograf. Kanye West este logodit cu Kim Kardashian şi au împreună o fetiţă de şase luni.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu