Rapper american, condamnat la închisoare pentru fraudă fiscală. Cât timp va sta artistul după gratii

Rapperul DMX a fost condamnat, miercuri, la un an de închisoare, după ce a pledat vinovat în procesul în care era acuzat că nu a plătit taxe în valoare de 1,7 milioane de dolari, informează Reuters.

El a primit sentinţa din partea judecătorului Jed Rakoff din Manhattan. DMX, pe numele său real Earl Simmons, a pledat vinovat pentru un cap de acuzare, în luna noiembrie a anului trecut.  

Rakoff a afirmat că Simmons este "un om bun" şi că sentinţa ar trebui să fie una mică. Totuşi, a spus el, "nu poate rămâne nepedepsit".  

Simmons a spus că regretă faptul că nu a plătit taxele. Avocatul lui a făcut o demonstraţie auditivă în sala de judecată, difuzând piessa "Slippin" a rapperului, pentru a descrie dificultăţile prin care a trecut artistul, scrie adevărul.ro.

Procurorii au explicat că rapperul a evitat să îşi plătească taxele între anii 2000 şi 2005, transferând banii în conturi ale managerilor şi asociaţilor lui, ascunzând milioane de dolari câştigaţi de pe urma muzicii lui. Înainte de acuzaţiile privind taxele, Simmons a mai fost arestat pentru posesie de droguri şi de arme. În plus, a mai fost închis în Arizona pentru diferite condamnări.  

În vârstă de 47 de ani, Simmons, care are 15 copii cu mai multe femei, a fost arestat în iulie 2017. A stat în închisoare din luna ianuarie, când Rakoff i-a revocat eliberarea condiţionată, după ce rapperul nu a trecut un test toxicologic şi a plecat la St. Louis fără consilierul mandatat de curtea de justiţie.


loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu