Rapid a obţinut prima victorie de acasă

Embed:

Rapid Ghidighici a obţinut prima victorie pe terenul de acasă din acest sezon. Elevii lui Sergiu Secu au învins cu 2-1 formaţia Iskra, după ce au fost conduşi cu 1-0 din minutul 50. Victoria a fost dedicată fundaşului Vadim Cravcescu care a devenit tată pentru a doua oară chiar în ziua meciului.

După o primă repriză fără goluri, oaspeţii au reuşit să înscrie primii în minutul 50, prin georgianul Sandro Şugladze. Românul Bogdan Hauşi a egalat peste un sfert de oră, profitând de neatenţia fundaşilor adverşi.

"Am cedat la un moment dat. Singuri nu înţelegem ce se întâmplă. Parcă am început bine, iar apoi am cedat psihic şi fizic", a declarat jucătorul Iskrei Sandro Shugladze.

Golul victoriei pentru Rapid a fost marcat de Andrei Verbeţki, care a înscris în propria poartă, cu cinci minute înainte de final.

"Dedicăm victoria lui Vadim căruia astăzi i s-a născut încă un fiu. De la meci la meci sperăm să jucăm mai bine şi să demonstrăm că merităm să fim mai sus", a menţionat jucătorul Rapidului Bogdan Hauşi.

"La Cravcescu s-a născut un băiat şi am vrut să-i facem şi lui un cadou. Azi echipa a meritat această victorie şi eu foarte mult mă bucur pentru ei", a afirmat antrenorul celor de la Rapid, Sergiu Secu.

Acesta este al treilea meci consecutiv în care Iskra deschide scorul, dar nu reuşeşte să învingă. Pentru Rapid, aceasta a fost prima victorie de pe teren propriu din acest sezon. Echipa antrenată de Sergiu Secu a acumulat 10 puncte şi urcat pe locul şase în clasament.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu