Rapid a învins Iskra cu 2:1

Embed:

Rapid a învins acasă Iskra cu 2-1 într-un meci al etapei a 21-a din Divizia Naţională. Gazdele s-au văzut conduse încă din prima repriză, însă primul gol al lui Bălţoi marcat în Moldova şi reuşita căpitanului Clonin au ajutat echipa din Ghidighici să părăsească zona retrogradării.

În lipsa tehnicianului Sergiu Secu, plecat în Ucraina la cursuri pentru antrenori, Rapid a început prost partida cu Iskra. După mai multe ocazii ratate, formaţia din Ghidighici s-a văzut condusă chiar înainte de pauză, când Iskra a deschis scorul, prin Vladimir Kilikevici.

În minutul 47, românul Alexandru Bălţoi a reuşit egalarea, marcând primul său gol în Divizia Naţională.

"Prima repriză a fost mai slabă. Important e că am revenit după pauză şi am câştigat", a declarat fotbalistul.

Golul victoriei pentru Rapid a fost înscris de căpitanul echipei, Oleg Clonin, la mijlocul reprizei secunde. Iskra nu va putea conta în meciurile următoare pe Andrei Secrieru. Fostul jucător al echipelor Sheriff şi Zimbru s-a accidentat şi a fost scos de pe teren cu targa.

"Cred că va avea nevoie de o investigaţie medicală, după care vom putea spune ceva. Nu cred că a fost intenţionat. Era un moment de joc, după care el a căzut greşit", a spus Iurie Blonari, antrenor Iskra.

În urma acestui rezultat, Rapid s-a îndepărtat şi mai mult de zona retrogradării, ocupând acum locul nouă în clasament, iar Iskra a rămas pe patru, cu 31 de puncte.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu