Rapid - Nistru Otaci, scor 3:1

Embed:

Rapid este cea mai bună echipă din Divizia Naţională de la reluarea campionatului! Formaţia din Ghidighici a obţinut a doua victorie cu scorul de 3-1, de această dată cu Nistru Otaci. "Nu am avut emoţii în acest meci pentru că eram sigur de victorie", a declarat după meci directorul sportiv al Rapidului, Vitalie Mostovoi.

Nistru a reuşit egalarea în a doua repriză. Alexandru Cucerenco a marcat pentru 1-1 în minutul 60. Bucuria oaspeţilor a durat doar trei minute. Anatol Doroş de la Rapid a mărit avantajul echipei sale.

Scorul final a fost stabilit de Alexandru Leu în minutul 76. "Am dorit mult această victorie. Jucătorii noştrii sunt de o clasă mai mare decât cei de la Nistru. De asta am şi învins", a spus jucătorul Rapid Anatolie Doroş.

"Am fost sigur că vom câştiga acest meci. În orice moment am putut să pornim pe contraatac. Nu am avut deloc emoţii", a precizat Mostovoi.

După acest rezultat, Rapid a devenit liderul clasamentului provizoriu de la reluarea campionatului. Formaţia din Ghidighici a obţinut două victorii din două meciuri şi un golaveraj de şase goluri marcate şi două încasate.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu