Rândurile PCRM se subţiază: Mai mulţi consilieri comunişti îl urmează pe Dodon

Embed:

Mai mulţi consilieri comunişti din câteva suburbii ale Capitalei au anunţat, acum câteva minute, că părăsesc fracţiunile PCRM. Aleşii locali se declară nemulţumiţi de politicile promovate de Partidul Comuniştilor şi anunţă că îl vor susţine pe fostul membru al PCRM Igor Dodon.

"Partidul Comuniştilor a pierdut capacitatea de a mai fi constructiv şi s-a transformat într-o platformă după modelul lui Mark Tkaciuk. Suntem indignaţi de campania de denigrare la adresa lui Igor Dodon. El este un politician cu viziune nouă şi îl vom susţine", a declarat fostul consilier PCRM din comuna Ciorescu, Constantin Scripnic.

Aleşii locali care au anunţat că părăsesc fracţunea PCRM au menţionat că vor depune toate eforturile ca Partidul Socialiştilor să fie unul cât mai puternic.

În total, 12 consilieri comunişti au plecat, astăzi, din PCRM: 3 din comuna Vatra, 1 - Cricova , 6 - Ciorescu şi alţii doi de la Bubuieci.

Igor Dodon a anunţat la începutul lunii noiembrie că pleacă din PCRM şi ar putea să conducă Partidul Socialiştilor. După plecarea sa, tinerii comsomolişti au anunţat că părăsesc PCRM-ul, iar, săptămâna trecută, alţi 50 de membri și jumătate din organizația comsomolistă din Bălți, au plecat din partid.

 

 

 

 

 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu