"Rana se face mai adâncă." Se împlinesc doi ani de la moartea interpretului Anatol Dumitraş

Embed:

Doi ani fără interpretul Anatol Dumitraş. Rudele, prietenii, dar şi colegii de breaslă au venit astăzi la locul de veci al artistului pentru a-i aduce un omagiu. Aceştia spun că anii nu au şters din durerea pe care le-o provoacă trecerea în nefiinţă a celui care i-a încântat cu melodii de suflet.

Lidia Dumitraş, soţia regretatului artist, spune că vine mereu cu durere în suflet la mormântul soţului său. Femeia abia îşi poate stăpâni lacrimile atunci când îşi aduce aminte de cei 40 de ani pe care i-au trăit împreună.

"Rana se face mai adâncă. Lumea spune că timpul lecuieşte, dar nu este aşa, este foarte greu", a spus Lidia Dumitraş, soţia lui Anatol Dumitraş.

Cu o rană în suflet au rămas şi prietenii, dar şi colegii de scenă ai marelui artist.

"Am avut o relaţie foarte frumoasă de prietenie. A fost un om deosebit, el, vreau să ştiţi că ţinea foarte mult la tot ce ţine de satul lui, satul Larga", a declarat actorul Avelin Tabarcea.

"Anatol a fost un om extraordinar, a avut o inimă deschisă, un suflet mare. pe noi ne-a legat o prietenie care a durat atâta cât a fost alături", a spus interpretul Anatol Mîrzenco. 

"A fost în primul rând foarte aproape de suflet, pentru că întotdeauna ne-a cântat neamul, ne-a cântat satul. Era foarte vesel, foarte familialist", a declarat prietenul de familie, Roman Tabarcea.

Anatol Dumitraş a murit în data de 14 iunie 2016, răpus de cancer, la vârsta de 60 de ani.

În cele peste trei decenii de activitate, artistul a lansat cinci albume şi a susţinut concerte în 57 de ţări.

Iar în 2012 a primit titlul de Artist al Poporului.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu