Rămâne în viaţă. Zimbru Chişinău va juca în noul sezon al Diviziei Naţionale

Embed:

Preşedintele clubului Nicolae Ciornîi a anunţat că, deşi au mari probleme financiare, galben-verzii vor alinia o echipă pentru evoluţia în campionat, dar şi în Cupa Moldovei în 2019.

Formaţia va fi alcătuită aproape în totalitate din discipolii clubului din strada Butucului. 

"Clubul de fotbal Zimbru a fost, este şi va fi. Avem băieţi extraordinari. Tineretul nostru niciodată nu ne-a dezamăgit", a spus Nicolae Ciornîi, preşedintele FC Zimbru Chişinău. 

Antrenor principal al echipei a rămas românul Sorin Colceag, care a pregătit băieţii şi în sezonul precedent, începând din august. El va avea la dispoziţie un lot de aproximativ 40 de jucători.

"Am spus să fac şi eu pasul ăsta, să ajut cu tot ce pot, în primul rând pentru oamenii pe care i-am cunoscut în club, pentru suporteri, am datoria să vin, să fac lucrurile astea şi mai ales pentru tradiţia clubului", a declarat Sorin Colceag, antrenorul principal Zimbru Chişinău.

Nicolae Ciornîi a declarat că Zimbru Chişinău va lansa o companie de sponsorizare pentru a atrage noi finanţatori. Clubul va vinde şi abonamente pentru întreg sezonul competiţional.

"Noi avem un buget oarecare, dar el e foarte mic. Lucrăm la aceea ca să-l întărim, să-l mărim. " MUSCA "Avem nevoie de 500 de mii de euro anual, cel mai puţin!", a spus Nicolae Ciornîi, preşedintele FC Zimbru Chişinău.

Nicolae Ciornîi a vorbit şi despre obiectivele echipei pentru sezonul 2019.

"Ca şi întotdeauna, vrem să devenim campioni şi să luăm Cupa sau să ocupăm al doilea loc, al treliea, ca să participăm la competiţiile europene", a ]ncheiat Nicolae Ciornîi.

Pe 10 martie, pentru a-şi demonstra afecţiunea faţă de suporteri, Zimbru va organiza un meci între legendele clubului şi legendele echipei naţionale a Republicii Moldovei.

Tot în acea zi, clubul planifică să organizeze un meci amical al echipei principale cu o formaţie din străinătate.
Prima etapă a Diviziei Naţionale este programată pentru 16 şi 17 martie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu