Ralfs Upmanis, la Chişinău. Antrenorul leton a prezentat un program unic de exerciții fizice

Embed:
Moldovenii care vor să ducă un mod sănătos de viaţă nu pot trece indiferenţi pe lângă sala de sport. Un program unic de exerciţii fizice eficiente a fost prezentat de celebrul antrenor leton Ralfs Upmanis, aflat în vizită la Chişinău.

Ralfs Upmanis are 47 de ani, ia 30 dintre aceştia i-a dedicat exerciţiilor fizice. Combinația diferitor discipline sportive a stat la baza programului său de fitness.

"Mişcările pe care le propun eu, executate pe ritmuri muzicale, sunt bune pentru dispoziţie. Pe lângă faptul că depui efort fizic şi îţi tonifici corpul, primeşti emoţii pozitive", a spus antrenorul Ralfs Upmanis.

Pentru a ajunge la forma fizică dorită într-un timp scurt, Ralf Uphmanis recomandă combinarea exerciţiilor cu o alimentare corectă.

"Regimul alimentar este primul lucru de care trebuie să ţii cont când vrei să ai un corp perfect. 70 la sută din succes se datorează alimentării corecte", a spus antrenorul Ralfs Upmanis.

Cei care au vizitat master class-ul lui Ralfs Upmanis recunosc că, deşi programul este complicat, după antrenamente s-au simţit plini de energie.

Programul de exerciţii a fost apreciat şi de către antrenorii profesionişti.

Complexul de exerciţii poate fi practicat şi acasă, de trei-patru ori pe săptămână, timp de câte cel puţin 20 de minute.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu