Răfuială în traficul din Capitală. Un şofer agresiv a deteriorat portiera unui alt vehicul în plină stradă

Răfuială pe străzile Capitalei. Furios pe un şofer care nu i-ar fi cedat trecerea într-o intersecţie, un bărbat aflat la volanul unui evacuator, i-a deteriorat portiera. Incidentul produs acum două zile a fost surprins cu telefonul mobil şi plasat pe reţelele de socializare.

Incidentul a avut loc pe strada Trandafirilor din sectorul Botanica al Capitalei. Potrivit victimei, agresorul s-a înfuriat după ce la intersecţia dintre strada Hristo Botev şi bulevardul Dacia, el a cedat trecerea unui alt conducător auto, care a virat la stânga pe viaduct.

"S-a oprit în loc, şi a început mie să-mi claxoneze, să-mi deie din faruri, şi să arate careva gesturi cu mâna. Domnul ulterior din urma mea claxona şi îmi arăta să mă opresc pe marginea drumului."

După ce i-a tăiat calea, şoferul agresiv a coborât din maşina şi a început să înjure şi să lovească portiera celuilalt conducător auto. Victima susţine că în momentul în care a fost atacat, în maşină se afla şi soţia sa, care este însărcinată. Momentul a fost surprins de către un activist STOP HAM, care a chemat poliţia şi ambulanţa.

"- Arată faţa, în ce stare eşti. Ia uitaţi-vă ce a făcut şoferul ista."

"El a încercat de câteva ori cu putere să deschidă uşa, nu i s-o primit, o rupt de acum mânerul şi a împroşcat pe fereastră".

Victima a depus o plângere la poliţie, iar oamenii legii au deschis un dosar penal pentru huliganism.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu