Rafael Nadal şi David Ferrer au câştigat primele meciuri de simplu din finala Cupei Davis

Embed:

Rafael Nadal şi David Ferrer au câştigat primele meciuri de simplu din finala Cupei Davis, care se desfăşoară la Sevilla, între Spania şi Argentina, iar ibericii conduc cu 2-0 şi mai au nevoie de un punct pentru a cuceri a treia Salatieră de Argint din ultimii patru ani.

Favorit clar pe zgura de pe Stadionul Olimpic din Sevilla, numărul doi mondial, Rafael Nadal, l-a învins în primul meci al finalei Cupei Davis pe numărul 26 în reitingul ATP, Juan Monaco.

Nadal, care nu a pierdut niciodată în meciurile de simplu la Cupa Davis, a trecut uşor de argentinian cu 6-1, 6-1, 6-2.

Cel de-al doilea meci din prima zi a fost mult mai echilibrat, David Ferrer având nevoie de cinci seturi pentru a trece de Juan Martin Del Potro, scor 6-2, 6-7, 3-6, 6-4, 6-3.

Astăzi va avea loc partida de dublu, în care spaniolii Feliciano Lopez şi Fernando Verdasco ar putea aduce punctul decisiv echipei lor, dacă vor câştiga împotriva perechii David Nalbandian şi Eduardo Schwank.

Argentina continuă să aştepte primul succes în Cupa Davis, după înfrângerile suferite în ultimul act în 1981, 2006 şi 2008, în timp ce Spania a câştigat trofeul în 2000, 2004, 2008 şi 2009.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu