Rafael Nadal s-a calificat în finala turneului Masters de la Monte Carlo

Embed:

Rafael Nadal s-a calificat pentru a şaptea oară în finala turneului Masters de la Monte Carlo. Liderul mondial l-a învins cu greu pe britanicul Andy Murray în trei seturi cu scorul de 6-4, 2-6, 6-1, şi îl va întâlni în finală pe compatriotul său David Ferrer. În semifinale acesta, la rândul său, a trecut uşor de austriacul Jurgen Melzer, scor 6-3, 6-2.

Finală spaniolă la Mastersul de la Monte Carlo! Rafael Nadal şi David Ferrer îşi vor disputa trofeul. Dacă în semifinale Nadal a transpirat serios pentru a-l elimina pe britanicul Andy Murray, Ferrer n-a avut emoţii cu austriacul Jurgen Melzer.

Meciul dintre Nadal şi Murray a avut schimburi fascinante de lovituri, dar britanicul, până la urmă, a căzut fizic. În setul 3, la 3-0 pentru Nadal, Murray a primit şi îngrijiri medicale, dar nu a mai putut remonta handicapul. Liderul mondial s-a impus în trei seturi, scor 6-4, 2-6, 6-1.

În cealaltă semifinală David Ferrer s-a impus fără mari probleme - scor 6-3, 6-2 - în faţa austriacului Jurgen Melzer. Plecat în cursa pentru titlu ca favorit numărul 4, Ferrer nu i-a lăsat prea multe speranţe adversarului său, cotat ca al şaptelea favorit. A fost al cincilea meci dintre cei doi, dar primul din acest an, raportul victoriilor fiind acum favorabil lui Ferrer, care conduce cu 3-2.

Cei doi finalişti s-au întâlnit ultima oară la începutul acestui an, la Australian Open, undeFerrer l-a bătut în trei seturi pe Nadal, scor 6-4, 6-2,6-3, însă liderul mondial a declarat după meci că a jucat accidentat şi că nu a dorit să abandoneze.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu