Rafael Nadal a plâns în hohote două ore. Care este motivul

Rafael Nadal este măcinat de accidentări, fapt pentru care a trebuit să se retragă înaintea turneului ATP 500 de la Acapulco. Inevitabila decizie i-a provocat o criză emoţională campionului spaniol, scrie mediafax.ro.

Nadal s-a retras de la Acapulco, fiind foarte afectat din cauză că şi-a amânat în acest fel revenirea în circuit. Rafael nu a mai jucat niciun meci de la Australian Open, atunci când a fost răpus de o problemă la şold în timpul sfertului de finală cu Marin Cilic (Croaţia) - a abandonat la 6-3, 3-6, 7-6, 2-6, 0-2.

Accidentarea a recidivat, punându-i psihicul la pământ deţinătorului a 16 titluri de Mare Şlem: "Am vorbit cu Nadal şi a plâns în hohote în vila sa timp de două ore!

Nu a putut să joace din cauza accidentării, dar va reveni pe teren în curând", a mărturisit Alejandro Burillo, directorul turneului de la Acapulco, citat de publicaţia britanică "Express".

Turneul din Mexic are o însemnătate aparte pentru Nadal, care a triumfat la ediţiile din 2005 şi 2013, pe vremea când se juca pe zgură. După ce organizatorii au amenajat o suprafaţă de ciment, în 2014, Rafael a disputat o singură finală, cedată cu 3-6, 6-7 anul trecut, în faţa lui Sam Querrey (SUA).

Numărul 2 mondial şi-a anunţat retragerea la o conferinţă de presă organizată cu câteva ore înaintea meciului cu Feliciano Lopez: "Am simţit dureri în acelaşi loc ca şi la Australian Open, iar doctorii mi-au spus că este imposibil să joc", a declarat Nadal, care va încerca să se refacă până la Indian Wells (7-18 martie).

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu