Rafael Benitez nu renunţă la sistemul de rotaţie: Trebuie să lucrăm cu toată echipa

Embed:

Antrenorul echipei Chelsea Londra, Rafael Benitez, va folosi în continuare sistemul de rotaţie în lotul aristocraţilor. Cu toate că sunt jucători care nu agrează această metodă, iar Chelsea a suferit două înfrângeri consecutive, din motiv că nu au folosit în aceste meciuri jucătorii săi de bază, Benitez este convins că sistemul funcţionează.

Chelsea Londra se pregăteşte să facă deplasarea la Fulham, iar antrenorul londonezilor încă nu s-a decis ce jucători va titulariza în acest meci.

"Am jucat multe meciuri şi mai avem de jucat nouă sau zece partide. Aşadar, toţi jucătorii vor fi importanţi, cum au fost şi până acum, aşa trebuie să fie până la sfârşit. Trebuie să lucrăm cu toată echipa şi aşa vom face până la final", a declarat Rafael Benitez.

Chelsea va încerca, astfel, să obţină prima victorie din deplasare din luna ianuarie, în Premier League. Principalul obiectiv al echipei rămâne, totuşi, calificarea în finala Ligii Europei.

"Vrem să ajungem în finala Ligii Europei, dar, în acelaşi timp, nu trebuie să uităm de Premier League. După cum ştiţi, acum avem cu o competiţie mai puţin", a menţionat antrenorul londonezilor.

Chelsea ocupă locul patru în Premier League, fiind întrecută de Manchester United, Manchester City şi Arsenal.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu