Rafael Benitez nu mai este antrenorul echipei Inter Milano

Embed:

Este oficial! Rafael Benitez s-a despărţit de Inter Milano! Conducerea nerazurilor a renunţat la serviciile antrenorului în urma rezultatelor nesatisfăcătoare. Leonardo sau Walter Zenga ar putea lua locul acestuia. Despărţirea de iberic i-a costat pe italieni nu mai puţin de trei milioane de euro.

Oficialii clubului italian au ajuns la un acord cu tehnicianul spaniol şi au încheiat contractul acestuia pe cale amiabilă.

Aventura lui Benitez la Milano a durat astfel doar şase luni. Tehnicianul a fost îndepărtat după ce echipa se află doar pe locul şapte în Serie A, la o distanţă de 13 puncte de liderul AC Milan, dar cu două jocuri mai puţin disputate.

Nici în Champions League italienii nu au mers mai bine. Interul s-a calificat în optimile competiţiei după ce a terminat Grupa A pe locul doi, în spatele celor de la Tottenham.

Despărţirea de iberic i-a costat pe italieni nu mai puţin de 3 milioane de euro, informează Corriere dello Sport. Principalii favoriţi pentru a prelua banca tehnică a campioanei Europei sunt Leonardo şi Walter Zenga.

Pe de altă parte, oficialii lui Liverpool se gândesc să-l aducă înapoi pe Rafa Benitez. Fanii cormoranilor nu mai vor să audă de Roy Hodgson şi spun că acesta este o imitaţie proastă a lui Rafa Benitez.

Lasă un comentariu