Radu Gînsari a revenit în Israel. Fotbalistul va juca la clubul Hapoel Ironi Kiriat Şmona sub formă de împrumut

Internaţionalul moldovean Radu Gînsari a revenit în Israel. Fotbalistul de 28 de ani va juca la clubul Hapoel Ironi Kiriat Şmona sub formă de împrumut de la gruparea rusă Krîlia Sovetov Samara. Acordul dintre cele două cluburi este valabil până la sfârşitul sezonului actual.

Gînsari, care a jucat la Hapoel Haifa între 2017 şi 2019, afirmă că decizia de a-şi schimba din nou locul de muncă a fost una dificilă.

"A apărut această oportunitate de a juca mai mult. O să fiu în vizorul echipei naţionale. Pentru mine foarte mult contează să joc. Doream să rămân în Rusia, însă această jumătate de an sper să fie un pas înainte pentru cariera mea", a declarat Radu Gînsari.

Gînsari poate debuta la noul club chiar sâmbătă-seară, în meciul din deplasare cu Hapoel Tel Aviv din cadrul etapei a 23-a a primei divizii israeliene. La moment, Hapoel Ironi Kiriat-Şmona este pe locul 12 în clasamentul unei competiţii cu 14 echipe.

"O să încerc să fac tot posibilul să ajut echipa. Ăsta e scopul. Echipa este foarte bună, însă, din păcate, anul ăsta nu prea au avut rezultate. Speră ca pe sfârşit de sezon să crească nivelul jocului şi, în clasament, să termine pe o poziţie foarte bună", a precizat Gînsari.

În acest sezon, Radu Gînsari a jucat la Krîlia Sovetov 10 meciuri în care a marcat un gol. Anterior, mijlocaşul ofensiv a mai jucat la formaţiile chişinăuene Academia şi Zimbru, dar şi la Sheriff Tiraspol, înainte de a pleca la Hapoel Haifa.

În tricoul reprezentativei Republicii Moldova, Radu Gînsari a înscris 7 goluri în 39 de partide.
loading...

Lasă un comentariu