Radu Albot, cel mai bun tenisman moldovean, a fost învins de Alexander Zverev

Embed:

A luptat ca un leu, dar a pierdut! Radu Albot, cel mai bun tenisman moldovean al ultimilor ani, a avut o prestație exemplară, dar a fost nevoit să se recunoască învins, în partida cu reprezentantul Germaniei Alexander Zverev, contând pentru primul tur al a fost eliminat din primul tur al turneului de Mare Șlem, US Open.

La capătul unei partide ce a durat peste 3 ore și i-a ținut în suspans pe spectatori și suporteri până la ultimele clipe, sportivul originar din Chișinău a fost învins în cinci seturi de Zverev, care este numărul 6 în clasamentul mondial la moment.

Reprezentantul Gdermaniei a început a fost irezistibil în primele două seturi pe care și le-a adjudecat cu 6-1 și 6-3, dar Radu și-a intrat treptat ”în mână”, nu a renunțat și i-a dat o replică dârză adversarului, reușind să le câștige următoarele două cu 6-3 și 6-4.

În decisiv Zverev a dominat din nou ostilitățile și s-a impus cu 6-2.

Pentru prezența sa pe tabloul principal al competiției din Statele Unite ale Americii, tenismanul moldovean a beneficiat de 10 puncte ATP și de 58 de mii de dolari.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu