Racolau tinere de la noi din țară, iar apoi le transportau la Atena. Fetele întrețineau relații sexuale cu până la 30 de bărbați pe zi

Două tinere din Republica Moldova au fost salvate de la prostituție. Potrivit polițiștilor, o tânără în vârstă de 23 de ani, în complicitate cu mai mulți cetățeni ai Republicii Moldova, Greciei și Bulgariei, racolau tinere de la noi din țară, iar apoi le transportau la Atena, unde erau exploatate sexual.

Astfel, pe parcursul anilor 2017 și 2018, ofițerii de investigații și cei de la urmărire  penală din cadrul Poliției de Frontieră, sub conducerea Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, au monitorizat și analizat activitatea ilegală a bănuitei.

În rezultat au fost identificate două victime, de 19 și, respectiv 26 de ani, ambele locuitoare ale raioanelor din estul țării.

Victimele erau asigurate cu chirie, unde prestau ulterior servicii sexuale comerciale. Potrivit declarațiilor tinerelor, ele întrețineau relații sexuale cu până la 30 de bărbați pe zi, iar plata pentru un client era de 10 euro, din care le revenea doar o jumătate. 

Suspecta a fost reținută. Dacă va fi găsită vinovată, aceasta riscă închisoare pe un termen de la 7 la 15 ani.

În prezent, investigațiile pe caz continuă, în scopul identificării și altor potențiale victime ale traficului, a tuturor complicelor, precum și a bunurilor obținute din activitatea infracțională. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu