RABIOT, PREZENTAT LA JUVENTUS. Mijlocașul francez va purta tricoul cu numărul 25

Adrien Rabiot a fost prezentat oficial la Juventus Torino. După ce s-a despărțit de Paris Saint-Germain, internaționalul francez a ajuns la campioana Italiei în calitate de jucător liber de contract.

Mijlocașul va juca la noua sa echipă în tricoul cu numărul 25. Rabiot a declarat că a fost sfătuit să se transfere la Juventus de fostul său coechipier de la PSG, Gianluigi Buffon.

"Buffon mi-a povestit multe lucruri interesante despre acest club. El mi-a zis că Juventus este cea mai potrivită alegere pe care o puteam face. La această echipă voi progresa mult", a spus ADRIEN RABIOT, mijlocaș Juventus Torino.

Potrivit presei italiene, Juventus i-a achitat la semnătură o primă în valoare de 10 milioane de euro. Francezul a afirmat că va progresa mult alături de fotbaliști precum este Cristiano Ronaldo.

"Voi avea șansa să cresc aici. Voi juca cot la cot cu mari campioni. Noii mei coechipieri mă vor ajuta să mă dezvolt. Cristiano Ronaldo este un jucător extrem de valoros, însă avem și alți fotbaliști excepționali", a spus ADRIEN RABIOT, mijlocaș Juventus Torino.

Juventus i-a mai achiziționat în această vară pe mijlocaș galez Aaron Ramsey și pe fundașul italian Luca Pellegrini.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu