Putin ameninţă cu arme unice şi invincibile. Acesta i-a asigurat pe ruşi că ţara are capacităţi militare de temut

Embed:

Cu două săptămâni înaintea alegerilor prezidenţiale, Vladimir Putin i-a asigurat pe ruşi că ţara are capacităţi militare de temut. În discursul său despre starea națiunii, susţinut într-un ton militarist şi însoţit de imagini 3D, liderul de la Kremlin a dezvăluit că Rusia deţine arme unice şi invulnerabile.

Putin a spus că ţara sa a dezvoltat minisubmarine cu propulsie nucleară şi rachete intercontinentale cu rază nelimitată de acţiune, pe care niciun scut nu le poate opri.

"Nimeni în lume nu are ceva asemănător. Va apărea cândva, dar, între timp, băieții noștri vor inventa altceva", a spus Vladimir Putin,  preşedintele Rusiei.

Liderul de la Moscova a propus şi un concurs pentru a găsi nume celor două inovaţii.

"Apropo, denumirile acestor două noi tipuri de arme strategice ruseşti nu au fost, deocamdată, alese. Aşteptăm propuneri pe site-ul Ministerului Apărării",  a spus Vladimir Putin,  preşedintele Rusiei.

Vladimir Putin a a ameninţat că Rusia își rezervă dreptul de a folosi arme nucleare, dacă va fi ameninţată din exterior.

"Orice utilizare a armelor nucleare împotriva Rusiei sau a aliaților săi, de putere mică, mijlocie sau indiferent de puterea lor, va fi considerată un atac nuclear asupra țării noastre. Răspunsul va fi instantaneu, cu toate consecințele de rigoare", a spus Vladimir Putin,  preşedintele Rusiei.

Pe parcursul discursului, cel mai puternic om din Rusia s-a luptat cu o tuse insistentă.

"Vreau toţi să ştie, nu va mai fi nicio amânare."

Potrivit lui Putin, Rusia îşi dezvoltă armamentul ca răspuns la amplasarea de către America a sistemelor de apărare în Europa.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu