Putin, aclamat şi huiduit la Moscova

Embed:

Vladimir Putin, aclamat şi huidut la Moscova. În timp ce într-un colţ al capitalei ruse, zeci de mii de oameni au scandat sâmbătă slogane antiguvernamentale, într-o altă parte a oraşului mii de persoane au ieşit să-şi exprime susţinerea pentru Putin. Premierul rus s-a declarat surprins de numărul mare de simpatizanţi ieşiţi în strădă, chiar dacă afară se înregistrau minus 16 grade Celsius.

"La miting au participat foarte mulţi oameni. Cred că nimeni nu s-a aşteptat la acest lucru. A fost o surpriză şi pentru mine. Potrivit informaţiilor prezentate de organizatori, s-au înregistrat 134.000 de persoane, iar potrivit autorităţilor de la Moscova aproximativ 190.000 de oameni au participat la miting", a menţionat premierul Federaţiei Ruse, Vladimir Putin.

Într-un alt colţ al capitalei Rusiei, în piaţa Bolotnaia, manifestanţii antiguvernamentali au cerut organizarea unor alegeri corecte şi au îndemnat alegătorii ca pe 4 martie, ziua alegerilor prezidenţiale, să nu dea nici un vot pentru Vladimir Putin.

Pentru menţinerea ordinii publice, pe străzile capitalei ruse au fost mobilizaţi aproape 9.000 de poliţişti.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu