Puşcărie sau hotel de lux? CONDIŢIILE în care îşi aşteaptă sentinţa Vlad Filat

Vlad Filat îşi duce traiul singur în cameră în Penitenciarul 13, iar condiţiile în care îşi aşteaptă sentinţa seamănă mai degrabă cu cele dintr-un hotel, decât din puşcărie. 

Din celulă nu lipsesc televizorul sau cuptorul cu microunde, de exemplu, după cum se poate vedea pe poza de mai jos, obţinută de jurnaliştii de la Today.md.

Fostul premier Vlad Filat stă, de  două săptămâni, singur în celulă şi s e simte mai bine. Anunţul a fost făcut de avocatului liberal-democratului, după ședința de judecată în cazul clientului său, care a avut loc la Judecătoria Buiucani. 

"Domnul Filat se află singur în celulă, cel puțin până astăzi. Se simte relativ bine", a spus Igor Popa. 

La rândul lor, reprezentanții penitenciarului declară că, în mod normal, în celula în care se află deputatul ar trebui să fie plasați cel puțin doi deținuți.

PUBLIKA.MD notează că Vlad Filat, are statut de învinuit în dosarul fraudelor din sistemul financiar-bancar. El a fost reţinut în data de 15 octombrie 2015, după ce primarul orașului Orhei, omul de afaceri Ilan Șor, a declarat că i-a oferit acestuia mită în valoare de 250 de milioane de dolari.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu