Punem zebre acolo unde nu sunt: Telespectatorii salută Campania "Fii atent la drum! Eşti aşteptat acasă."

Embed:

Telespectatorii salută Campania "Fii atent la drum eşti aşteptat acasă". Zilnic, pe adresa redacţiei primim mesaje, de la zeci de telespectatori, în care semnalează locurile unde lipsesc zebrele.

"De ce nu aţi organizat mai înainte această campanie? Odată pe trei femei gravide, aici le-a lovit 3 maşini", a spus o fetiţă.

O altă locuitoare a Capitalei menţionează că este periculos acolo unde nu sunt zebre: "Este foarte periculos aici. Este foarte bine ceea ce faceţi dumneavoastră. Noi vă suntem foarte recunoscători. De obicei aşteptăm până când se opresc maşinile, apoi traversăm".

"Este o acţiune extraordinară, una care trebuie să-i motiveze şi pe alţi locuitori ai Chişinăului şi nu numai", a declarat realizatorul Publika TV Constantin Mihalachi.

Prezentatoarea Publika TV Olga Fedosenco afirmă că este împotriva situaţiilor periculoase din trafic "Îmi pasă de viaţa prietenilor şi apropiaţilor. A fost interesant şi distractiv să desenăm zebre".

"A fost foarte interesant cam frig dar nu acesta este cea mai mar eproblemă. Noi sperăm că societatea să ni se alăture şi să respecte regulile de circulaţie", a subliniat o participantă la Campania "Fii atent la drum eşti aşteptat acasă".

Scrieţi-ne mesajele voastre pe fiiatent@publika.md sau sunaţi-ne la 81-55-55 sau 804-804.

 


Partenerul Campaniei:

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu