Pui cu piure care nu îngraşă. Așa ceva există. Iată rețeta

Pentru a curăţa ingredientele vă ia 15 minute pentru două porţii iar gătitul efectiv durează 45 de minute.

VARZA înăbuşită
2 căni de varză roșie tăiată mărunt
2 linguri de suc de portocale proaspăt
1 lingură oţet
1 lingură de miere
1 ceapă tăiată mărunt
1 linguriţă de coajă de portocală rasă
¼ linguriță de sare

PUBLICITATE

Piureul de păstârnac
1 cană de păstârnac decojit și tocat
2 linguri de ulei de măsline / lapte de migdale

PUIUL
2 pieţi de pui dezosaţi (app 120 de grame fiecare)

1.Pentru varza înăbuşită combină toate ingredientele şi pune-le într-o oală mare asezonate cu piper după gust. Se amestecă bine și puneți la foc mediu. Când începe să se fierbe, se amestecă bine, se reduce focul la cel mai mic, și se acoperă. Fierbeţi până când lichidul scade.
2. Pentru piure, fierbeţi păstârnacul într-o oală acoperită, app. 10 până la 12 minute. Scurgeţi bine, pasaţi-l şi amestecaţi-l cu lapte, unt, sare, si piper negru după gust.
3. Împărţiţi în două porţii egale, frigeţi carnea de pui și faceţi platingul.

O porţi înseamnă 330 cal, 29 g proteine, 35 g carbohidrati, 5 g de fibre, 18 g zaharuri, 9 g de grăsime, 4,5 g grasimi așezat, 170 mg de sodiu, scrie elacraciun.ro

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu