PUBLIKA.MD, principala sursă de informare din Moldova. Publika TV, în TOP 3 televiziuni

Embed:

Publika TV a demonstrat încă o dată că este principala sursă de informare din ţară, atunci când este vorba de evenimente majore. Vinerea trecută,  majoritatea telespectatorilor s-au informat de la Publika TV despre efectele calamităţilor naturale.

Potrivit măsurărilor de audienţă a posturilor de televiziune, realizate de compania "AGB Nielsen media research", vârful de audienţă a fost înregistrat vineri, 21 aprilie, în timpul buletinului de la orele 11.

Atunci Publika TV a fost lider de piaţă pe toate zonele de monitorizare: naţional, urban şi Chişinău. Practic, fiecare al treilea locuitor care privea televizorul, era pe Publika TV.

Pe parcursul întregei zile, Publika TV a fost al treilea post de televiziune după numărul de telespectatori din mediul urban, iar la nivel naţional s-a plasat pe locul patru.

Şi siteul Publika.MD a fost accesat de peste 85 de mii de utilizatori, care au generat aproape 280 de mii de afișări și peste 115 mii de vizite.

De asemenea, pe rețelele de socializare, transmisiunile în direct ale Publika TV au fost vizualizate cumulat de peste 400.000 de ori, iar impactul postărilor a fost de peste 1 milion jumătate de utilizatori.

În cele mai fierbinți momente ale dimineții, peste 10.000 de oameni urmăreau în direct, pe pagina de Facebook, transmisiunea postului nostru de televiziune.

Publika TV este singura televiziune de ştiri din Republica Moldova.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu