PUBLIKA WORLD: Un camion care transporta elefanţi s-a răsturnat în Spania. Un animal a murit, iar alții doi au fost răniți

Embed:

Un elefant şi-a pierdut viaţa iar alţi doi au fost răniţi după ce un camion care transporta cinci astfel de animale s-a răsturnat luni pe o şosea din Spania.

Cauzele exacte care au dus la producerea accidentului care a avut loc în sud-estul provinciei spaniole Albacete nu sunt deocamdată clare, au notat autorităţile pe Twitter. Directorul departamentului guvernamental pentru trafic, Gregorio Serrano, a precizat că, potrivit primelor informaţii, autovehiculul s-ar fi răsturnat în timp ce efectua o manevră de depăşire.

În imaginile publicate pe internet pot fi văzuţi trei elefanţi care blochează circulaţia pe o şosea din Pozo Canada, în timp ce trupul unui alt pahiderm este ridicat dintr-un şanţ cu ajutorul unei macarale, scrie Agerpres.

Garda Civilă a publicat pe Twitter o fotografie în care se observă un angajat în uniformă care stă în faţa a două dintre animalele libere.

"Camarazii noştri din trafic de azi din Albacete având grijă de nişte elefanţi, victime ale unui accident în Pozo Canada (din păcate, unul dintre pahiderme a murit)".

Animalele care au supravieţuit incidentului au fost direcţionate provizoriu în zona unui şantier din apropiere.

Şoferul camionului a fost rănit în urma accidentului, conform media locale.

Nu se cunoaşte cu exactitate unde erau transportaţi elefanţii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu