PUBLIKA WORLD: Spectacol de balet la trecerile de pietoni din Mexico. Şoferii şi trecătorii, impresionaţi (VIDEO)

Embed:
Mexicanii au parte zilele acestea de o experienţă mai puţin obişnuită: un spectacol de balet de 58 de secunde, atât cât durează până la schimbarea culorii semaforului. Iniţiativa unei companii de teatru din Ciudad de Mexico a adus zâmbete pe feţele şoferilor şi ale pietonilor şi a fost primită cu aplauze.

De fiecare dată când semaforul se făcea roşu, muzica începea să cânte, iar balerinele intrau în scenă. Oamenii au făcut poze, au urmărit cu atenţie fiecare mişcare şi au aplaudat.

"Nu ne-am aşteptat să fim primiţi atât de bine de public, eu cred că e foarte important nu doar că oamenii ne-au acceptat, ci şi ca să înţelegem că au nevoie de astfel de experienţe, pentru a se apropia mai mult de artă", a menţionat o balerină.

"Vrem să aducem proiectul nostru în stradă, pentru ca oamenilor să le fie mai uşor să aprecieze astfel de spectacole", a precizat o altă balerină.

Unii dintre spectatori s-au întors din drum şi şi-au adus copiii de acasă pentru a vedea spectacolul de balet.

Compania de teatru a avut în repertoriu de la arii clasice precum Lacul Lebedelor şi Spărgătorul de Nuci, până la Rock with me, a lui Michael Jackson.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu