PUBLIKA WORLD: Salonul Auto de la Frankfurt şi-a deschis în această dimineaţă porţile pentru reprezentanţii presei şi specialişti

Embed:

Cea de-a 67-a ediţie a celei mai mari expoziţii germane de automobile, eveniment inclus în categoria saloanelor auto mondiale, şi-a deschis în această dimineaţă porţile pentru reprezentanţii presei şi specialişti.

Germanii au lansat un supercar de 1000 de cai putere, care folosește un motor preluat direct de pe monoposturile de Formula 1. La Frankfurt vor fi lansate şi două maşini care vor fi produse în România, scrie digi24.ro.

Este vorba despre noul Dacia Duster și despre Ford Ecosport.

Dacia face un pas major în procesul de înnoire a gamei sale, odată cu prezentarea Noului Duster, un SUV cu design modern și atrăgător. Începută în 2010, povestea de succes a celui mai vândut model Dacia continuă cu un nou capitol”, potrivit unui comunicat al Dacia.

Printre elementele care se disting la noul model se numără o nouă semnătură luminoasă care integrează un ansamblu LED repartizat în trei segmente, un parbriz poziționat cu 100 mm mai în față și mai înclinat în comparație cu cel al modelului actual, fapt care sporește senzația de spațiu disponibil la interior, bare de pavilion cu un design modern dispuse în prelungirea liniei parbrizului, jante din aliaj de 17 inch și pasaje ale roților puternic evazate, scutul amplasat în partea inferioară a barei frontale, ornamente de culoare neagră dispuse în partea din spate a aripilor laterale frontale, scutul de protecție spate, de culoare crom satinat, de dimensiuni mai mari față de cel prezent pe actuala generație, potrivit companiei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu