PUBLIKA WORLD. Paradă fastuoasă în India organizată cu ocazia Zilei Republicii

Embed:

India a sărbătorit aniversarea Ziua Naţională a Constituției, iar Asociația Liderilor din Asia de Sud-Est (ASEAN) a organizat o paradă și spectacole de cascadorie.

Trupele, plutitorii, armata militară, cămilele și artiștii de calificare pe motociclete au fost paradați din palatul președintelui prin intermediul drumurilor cu arbori alinieni din centrul orașului Delhi.

Steagurile grupurilor din țara Asia de Sud-Est au fluturat la paradă timp de 90 de minute. Festivitățile au inclus, de asemenea, afișe aeriene și plutitoare din state indiene. Constituția Indiei a intrat în vigoare la 26 ianuarie 1950.

În 1947, India a câștigat independența față de colonialii britanici. Liderii din Vietnam, Myanmar, Filipine, Singapore, Brunei, Malaezia, Laos, Thailanda, Cambodgia și Indonezia au fost invitați de premierul Narendra Modi pentru a comemora cea de-a 25-a aniversare a relațiilor ASEAN-India.

India încearcă să-și aprofundeze legăturile cu vecinii săi din est, pe fondul încrederii sale asupra influenței crescânde a Chinei în regiune.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu