PUBLIKA WORLD: Incendiu DEVASTATOR la un centru de reciclare din Mexic. Zeci de pompieri au luptat cu flăcările intense (VIDEO)

Embed:

Orașul mexican Ciudad Juarez se află sub o plapumă de fum gros după ce un incendiu de proporții a izbucnit la un centru de reciclare din apropiere. Toți pompierii din localitate, aproximativ 50, luptă în continuare cu flăcările, care nu dau semn că s-ar stinge. 

Autoritățile locale au anunțat că, din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma incendiului, însă fumul nociv, care este dus de vânt chiar în oraș, reprezintă o catastrofă ecologică. Primarul orașului i-a avertizat pe localnici să stea în case și să închidă toate ușile și ferestrele. Cauzele producerii incendiului nu au fost încă stabilite.

"Îl căutăm pe proprietarul centrului de reciclare pentru a-l pune sub acuzare pentru dezastrul ecologic cauzat", a spus Armando Cabada, primarul orașului Ciudad Juarez.

Pompierii spun că incendiul va fi foarte greu de stins, pentru că deșeurile depozitate în centrul de reciclare sunt foarte inflamabile.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu