PUBLIKA WORLD: Atacurile teroriste din 11 septembrie 2001, au fost comemorate la Casa Albă

Milioane de americani împreună cu Donald Trump, preşedintele SUA, au comemorat un moment de reculegere la Casa Albă, exact la aceeaşi oră la care unul dintre avioane a lovit puternic turnurile gemene.

Acum 16 ani, la 11 septembrie 2001, teroriştii au încercat să îngenuncheze Statele Unite. Au distrus Turnurile Gemene din New York, dar şi o aripă a Pentagonului, una dintre cele mai păzite clădiri din lume. Sufletul Americii a lăcrimat cu mâhnire pentru fiecare dintre cele 3 mii de vieţi ce au fost pierdute. 

In timpul ceremonii de comemorare a victimelor, preşedintele SUA, Donald Trump, a declarat că "America nu poate fi intimidată, iar cei care încearcă să întreprindă asta sunt destinaţi să se alăture unei liste lungi de inamici învinşi. Vom face în așa fel încât să nu-și găsească niciodată un refugiu de unde să lanseze atacuri asupra țării noastre. Nu se vor putea ascunde nicăieri pe Pământ".

La 16 ani de la prăbuşirea celor două turnuri gemene s-a recitit numele celor decedaţi, au fost momente de reculegere şi s-a bătut clopotele, două fascicule de lumine au fost lăsate să strălucească pe timpul nopţii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu