Publika TV şi Katy Rain au desenat o zebră în faţa Centrului de Reabilitare a Copiilor din Capitală

Embed:

În Capitală a apărut încă o trecere de pietoni. Echipa Publika TV, interpreta Katy Rain şi copiii unui Centru de Reabilitare au desenat o zebră. Acţiunea face parte din cadrul campaniei Publika TV "Fii atent la drum! Eşti aşteptat acasă!".

Echipa Publika TV a reacţionat prompt la solicitarea administraţiei Centrului de Reabilitare a Copiilor. În faţa instituţiei de pe strada Grenoble a apărut o zebră desenată de interpreta Katy Rain şi copiii Centrului, care au primit şi pliante informative.

"Este o mare necesitate fiindcă la noi aici la centru se tratează mai mult de 100 de copii pe zi din toată republica şi din Chişinău. După cum vedeţi e transport foarte aglomerat avem nevoie şi s-a solicitat această zebră", a spus medicul-pediatru Elenea Vizir.

"Este un proiect foarte frumos, ceia ce faceţi voi, pentru că este destul de important să facem în ţara asta cît de puţin pentru să reducem numărul de accidente rutiere", a menţionat interpreta Katy Rain.

"E foarte importantă, va fi mai uşor pentru copii care mai greu merg să se aducă la centru. Este necesară zebra deoarece este un centru de copii, unde sunt mulţi şi circulaţia este foarte mare aici", spun trecătorii.

Campania Publika TV "Fii atent la drum! Eşti aşteptat acasă!" a început pe 11 noiembrie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu