Publika TV lansează campania "EU sunt Moldova!" AFLĂ DETALII

Embed:

De luni, 18 iulie, Publika TV lansează campania "EU sunt Moldova!", cu prilejul marcării a 20 de ani de la proclamarea independenţei. Pe site-ul Publika.md vă învităm să ne spuneţi de ce sunteţi mândri de ţara noastră.

După 20 de ani, Moldova îşi caută încă identitatea. Campania Publika TV "EU sunt Moldova" îşi propune să pună în faţă realizările şi eşecurile celor 20 de ani de independenţă, pesimismul şi optimismul unei ţări care nu s-a lămurit încă ce este democraţia.

"Subiectele principale sunt problemele cele mai dureroase pe care le are acum Moldova. Este vorba despre migraţia oamenilor noştri, cetăţenie, despre cultură şi sport, despre problemele pe care le avem în acest domeniu, despre agricultură, industrie şi nu în ultimul rând, despre limbă", menţionează Dina Perciun, editor-şef Publika TV.

"Aceşti 20 de ani au fost foarte interesanţi şi foarte grei pentru Republica Moldova şi pentru fiecare din noi. Avem sentimente foarte controversate în aceşti 20 de ani şi avem o lună ca să gândim ce a fost şi ce va fi", precizează Elena Pahomova, director de programe Publika TV.

După 20 de ani, Moldova îşi caută încă drumul. Unii sunt cu ochii pe viitor, ştiu exact în ce ţară vor să trăiască. Alţii sunt însă cu gândul la trecut.

"Cauzele eşecurilor şi nereuşitelor pe care le-am înregistrat trebuie să le scoatem în evidenţă, trebuie să mai îngroşăm culorile, pentru ca să-i auzim pe oponenţi, să-i auzim pe optimişti. Confruntarea de opinii este benefică întotdeauna", susţine Vsevolod Cernei, realizator Publika TV.

Publika TV va prezenta în cadrul campaniei şi istoriile oamenilor care privesc cu încredere spre viitor, sunt mândri că trăiesc în Moldova şi îi duc faima departe peste hotarele ei. Oameni care, oriunde ar fi, se întorc întotdeauna acasă.

Campania Publika TV "EU sunt Moldova" va fi lansată pe 18 iulie. Aceasta va dura până pe 28 august.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu