PUBLIKA TV la Campionatul Europei de Est la Drift FOTO

Embed:

Cele mai bune echipaje din Europa de Est, 32 de maşini modificate pentru a asigura un spectacol de excepţie şi mii de spectatori care aşteaptă cu suspans sunetul motoarelor – acesta este Campionatul Europei de Est la Drift!

Sâmbătă, 6 august, în Odessa va avea loc a patra etapă a campionatului la care se vor prezenta cele mai bune echipaje din ţări ca Letonia, Lituania, Belarus, Federaţia Rusă şi Ucraina.

Chiar dacă nu este foarte popular în Republica Moldova, driftul este considerat a fi unul dintre cele mai spectaculoase sporturi cu motor. Driftul este o tehnică de a conduce automobilul, unde cel de la volan cauzează intenţionat pierderea aderenţei roţilor spate pentru a aborda cât mai rapid virajele, astfel lăsând un nor imens de fum din urma sa.

Printre cei care vor relata de la faţa locului se va afla şi realizatorul emisiunii Auto Strada, Constantin Mihalachi, care va intra în legătură directă prin telefon în jurnalele de limbă română de la Publika TV pe parcursul zilei de sâmbătă.

Un material special dedicat evenimentului îl veţi putea urmări în emisiunea Auto Strada, difuzată la Publika TV în fiecare duminică la 12.30.

 

 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu