Publika TV, la Bădiceni. Autobuzul şcolar este un pericol public, iar în casa de cultură cântă doar păsările (VIDEO)

Embed:

Astăzi echipa noastră a ajuns în satul Bădiceni, raionul Soroca. Autobuzul şcolar din Bădiceni pare mai degrabă un pericol public, decât mijloc de transport pentru copii.

"Nu au centuri, nu le sunt respectate toate condiţiile. Iarna în acest autobuz nu se încălzeşte", a declarat directorul adjunct de la liceul din Bădeceni, Soroca, Aliona Cojocaru.

"Foarte greu ne pornim şi greu ne oprim. Dacă este posibilitate de a avea finanţe din altă parte, să ne ajute cineva cu un suport, ar fi o mare bucurie", a spus Raisa Romanciuc, profesoară.

"Ne-am dori un autobuz nou. Chiar dacă noi plecăm din şcoală, prietenii, fraţii şi surorile noastre au nevoie de un autobuz mai bun", a spus un elev.

Iar Casa de Cultură din localitate a devenit un loc doar pentru concertele păsărilor.

Deşi este vorba despre un alt sat, problema drumurilor există şi aici. Drumurile din localitate sunt o problemă atât pentru pietoni, cât şi pentru şoferi. "Au mai rămas uliţele care necesită reparaţii", a menţionat primarul din Bădiceni, Profir Valuţa.

Următoarea destinaţie a Campaniei "Moldova are glas" este localitatea Cosăuţi din raionul Soroca. Oamenii sunt aşteptaţi la cortul instalat de Publika TV pentru a-şi spune necazurile.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu