"Publika TV are nu doar jurnalişti buni, dar şi talentaţi". Prezentatoarea meteo Veronica Ghimp a susţinut un recital de excepţie (VIDEO)

Embed:

Atmosferă de excepţie într-un local din Capitală. Veronica Ghimp, prezentatoarea meteo de la Publika TV, i-a luat prin surprindere pe colegii săi oferind un recital din 10 piese interpretate live.

Veronia a fost susţinută de colegii de facultate, Vladimir Lisnic şi Alexandru Condrea, care au acompaniat-o la chitară. Publicul a rămas impresionat de talentul tinerei.

Revenită recent de peste hotare, Veronica a decis să-şi realizeze toate visele. "Sunt într-adevăr nişte emoţii de bucurie. Am zis, gata, dacă am decis să mă stabilesc aici, să mă reîntorc, trebuie să fac ceva, să fiu împlinită din toate punctele de vedere şi în televiziune şi în muzică", a declarat Veronica Ghimp.

Colegii de breaslă au rămas plăcut surprinşi de recitalul Veronicăi. Prezentatoarea a fost susţinută de sora sa.

"Eu cred că am avut emoţii mai mari decât ea, pentru că ştiu că a pregătit acest repertoriu într-un timp foarte scurt. Părinţii sunt mândri", spune Daniela, sora Veronicăi.

"Descoperirea pe care am făcut-o în această seară, este că Publika TV nu are numai jurnalişti buni, dar şi talentaţi, iar Veronica este un exemplu care cred că trebuie să-i încurajeze şi pe ceilalţi. Este o fată care a demonstrat că poate multe, fiindcă are curaj", susţine realizatorul Publika TV Vitalie Dogaru.

"Mi-a plăcut foarte mult. Repertoriul era foarte interesant. Aproape în fiecare zi noi stăm împreună şi ştiu că ea vrea să cânte", a declarat prezentatorul rubricii meteo de la Publika TV Andrei Pronin.

Recitalul a fost încheiat cu o piesă care îi aparţine chiar Veronicăi, doar că tânăra nu i-a găsit deocamdată un titlu potrivit.

Săptămâna viitoare prezentatoarea de la Publika TV va mai susţine un recital.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu